SUOMEN KULTTUURI

Makers Story
Country
Finland
Year
2024
Mentor
Minna Niskanen
(Parolan Yhteiskoulu)
Participants
Oiva
Lenni
Einari
Henry
Share:
Overview

Suomalainen kulttuuri on meille todella tärkeää ja kiehtovaa. Kokosimme kahden sivun verran kuvia asioista, jotka kiinnostaa meitä eniten suomen kulttuurista ja ovat Suomen kulttuurille tärkeää.

Ensimmäisen sivun kuvissa on karhu, joka on suomen kansalliseläin, Sauli Niinistö, hän on Suomen nykyinen presidentti, Suomen jääkiekkomaajoukkueen logo, koska Suomi menestyy loistavasti jääkiekossa. Olutta nautitaan Suomessa paljon, joten laitoimme kuvaan Suomalaisen olutmerkin Karjalan, ja karjalanpiirakka on suomalainen perinneruoka.

Toisen sivun kuvissa on Saab, Saab autoa on valmistettu Suomessa ja se on yleinen ja luotettava auto Suomessa. Makkaraa nautitaan suomessa paljon erityisesti grillattuna kesäisin. Sauna on suomalainen keksintö. Suomalaiset käyvät todella usein saunassa, ja niitä löytyy paljon Suomesta. Pontikka on laittomasti ja tislaamalla valmistettua viinaa jota suomalaiset nauttii. Suomessa on paljon hienoa järvimaisemaa, joten laitoimnme myös siitä kuvan. Irwin Goodman oli suomalainen kansan rakastama laulaja ja säveltäjä, kuten Tapio Rautavaara, joka on alempana kuvassa kitara kädessä. Oikeassa alanurkassa on Volvo, joilla suomalaiset ovat aina ajaneet kun niitä on ollut.